Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

Jualan Akhir Tahun Vario 2021

Tidak pernah terlalu awal untuk memikirkan hadiah Krismas. Dengan Covid-19 yang masih bersembunyi, mungkin bijak untuk memulakan membeli-belah ... Itulah sebabnya kita memulakan HUJUNG TAHUN JUALAN awal untuk mengalahkan orang ramai perayaan **. Anda boleh mencampurkan dan memadankan tali, gelang dan sarung dari mana-mana koleksi kami. Kadang kala aplikasi tidak akan menggambarkan potongan tali banyak tetapi tidak perlu risau. Kami akan membuat bayaran balik separa secara manual.

1 Tali - DISKAUN 8% (Kod diskaun "TAHUN8") ***
2 tali - DISKAUN 15%
3 tali - DISKAUN 20%
4 tali - DISKAUN 25%


Lebih-lebih lagi, jika anda membeli 3 tali, anda akan mendapat kantong jam tangan PERCUMA * dan jika membeli 4, anda akan mendapat gulungan tali jam PERCUMA *.

hadiah percuma vario

 

Belanja di atas AS $ 200 dan kami akan menghantar pesanan anda melalui DHL express (negara terpilih)!

 

JUALAN WATCH TRENCH VARIO

Bagi mereka yang berminat dengan jam tangan, Gunakan kod diskaun "TRENCH8" untuk membeli Gerhana kami di 8DISKAUN%Sekiranya anda berminat untuk membeli jam tangan dan beberapa tali, sila asingkan jam tangan dan tali pengikat tetapi kami akan menghantar tali anda bersama jam tangan anda. Kami mengucapkan terima kasih atas pengertian anda!

Semua jam tangan akan dihantar oleh DHL express ke negara terpilih jadi beli beberapa tali lagi dengan pesanan jam tangan anda untuk memanfaatkan penghantaran ekspres! 

 

tali pinggang keledar tali pinggang keledar

JUAL SEAT BELT NATO SELURUH

Kami akan menghentikan Seat Belt Nato dari vario.sg selepas 31 Dis 2021 dan harga akan menarik pada harga $ 12 jadi ambil beberapa sebelum mereka pergi. Cth. Beli 4 dan setiap harganya $ 9 dan bukannya $ 16 selepas diskaun! Kami akan terus menjual baki Seat Belt Nato kami Amazon US hingga habis.

 

JUALAN LEBIH LANJUT RAHSIA

Gelang Woven Mesh dan Silicone kami juga akan dihentikan selepas 31 Dis 2021 dan akan berharga $ 36 dan $ 14 masing-masing. Barang-barang ini dikira untuk potongan tali banyak anda, jadi ambil sebilangan tali dengan tali anda sebagai hadiah untuk orang yang anda sayangi.

Kerana tempoh puncak akhir tahun, pesanan anda mungkin memerlukan masa yang lebih lama untuk diproses tetapi Judy dan saya akan bekerja keras untuk menghantarnya secepat mungkin. Kami meminta maaf sekiranya terdapat beberapa kelewatan dalam memproses pesanan.

 

Lihat koleksi jam tangan dan tali di www.vario.sg sekarang!


* Pouch dan roll jam tangan percuma tidak akan ditunjukkan dalam pesanan anda tetapi kami akan menghantarnya bersama dengan pesanan anda.
** Oleh kerana covid-19, kelewatan tidak dapat dielakkan (penghantaran mungkin mengambil masa 1-2 bulan +) dan kami tidak dapat menjanjikan bungkusan akan menghubungi anda sebelum Krismas tetapi kami mendorong pelanggan untuk membuat pembelian lebih awal untuk mengelakkan kekecewaan.
*** Pelanggan perlu memasukkan kod "TAHUN8untuk menikmati diskaun 8%.


Tempoh Promosi 16 Oktober - 31 Dis 2021

Sila kongsi ini dengan rakan anda dan sertakan buletin kami untuk artikel, kemas kini, hadiah dan tawaran !!!Older Post Post Terbaru


  • David Lee Nelson on

    Hello

    Bilakah jam tangan dail empire black mother of pearl akan keluar? Berapa kosnya?


Tinggalkan komen

Sila ambil perhatian, komen mesti diluluskan sebelum diterbitkan