Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

Mengenai Kami

VARIO adalah kedai dalam talian untuk jam tangan dan aksesori jam tangan yang membolehkan anda mengubah dan mengembangkan gaya unik anda dan mengembangkan koleksi jam tangan dan aksesori peribadi anda. Jenama kami adalah mengenai variasi dan mencapai keseimbangan antara kecanggihan, kualiti, dan keseronokan. 

Seperti yang kita semua ketahui, tidak ada pernyataan yang lebih baik mengenai kecanggihan anda daripada jam tangan pintar. Walau bagaimanapun, kadangkala tali jam mungkin gagal sesuai dengan gambar yang anda miliki untuk diri anda sendiri. Perjalanan merancang jam tangan saya bermula apabila saya tidak menemui tali jam yang menunjukkan keperibadian saya dan dengan itu VARIO dilahirkan pada tahun 2016. 

vario dari singapura

Kami percaya bahawa produk berkualiti dengan reka bentuk abadi juga boleh menjadi eksklusif dan berpatutan. Sebilangan besar produk kami direka dengan bangga di Singapura dan kami bekerjasama dengan rakan kongsi pembuatan terbaik untuk membawa produk berkaliber tinggi tambah sesuatu yang unik untuk penampilan anda. Sentuhan-sentuhan kecil ini menunjukkan kepada anda suka mengerjakan perkara-perkara kecil, yang boleh mengatakan banyak tentang anda!

Semua model jam tangan kami akan dikeluarkan satu per satu dengan produksi yang kecil sehingga mereka mendapat perhatian yang pantas mereka dapatkan. Oleh itu, anda Vario jam tangan akan sentiasa menjadi edisi terhad dan kami akan berdiri di belakang setiap yang kami buat.  

Kami menawarkan perkhidmatan pemberian syarikat yang membolehkan anda mengucapkan terima kasih kepada kakitangan dan pelanggan. Pengurangan korporat boleh didapati berdasarkan jumlah pesanan anda.  Kami juga senang bekerjasama dengan peruncit dengan pesanan borong.

Sila hubungi kami di customer_service@vario.sg sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan atau produk kami.

Nikmati masa anda di Vario, 

ivan dan judy