Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

Mengenai Kami

VARIO adalah kedai dalam talian untuk jam tangan dan aksesori jam tangan yang membolehkan anda mengubah dan mengembangkan gaya unik anda dan mengembangkan koleksi jam tangan dan aksesori peribadi anda. Jenama kami adalah mengenai variasi dan mencapai keseimbangan antara kecanggihan, kualiti, dan keseronokan. 

Seperti yang kita semua ketahui, tidak ada pernyataan yang lebih baik mengenai kecanggihan anda daripada jam tangan pintar. Perjalanan reka bentuk jam tangan Ivan bermula ketika dia tidak dapat menemukan tali jam yang menunjukkan keperibadiannya dan dengan itu VARIO dilahirkan pada tahun 2016. Berbekalkan pengalamannya dalam bidang reka bentuk selama bertahun-tahun sebagai pereka grafik pemenang anugerah yang menjalankan studio sendiri bersama Judy, dia membawa dedikasi yang sama untuk jam tangan yang dia reka dan hasilkan.

Bolehkah anda memikirkan sesuatu yang lebih romantis daripada jam tangan dengan daya tarikan dunia lama? Di Vario, barangan yang diilhamkan vintaj kami sememangnya sesuatu yang akan dihargai oleh semua orang. Apa sahaja yang anda pilih, bukankah seronok untuk mengalami semua gaya masa lalu yang menakjubkan ini di pergelangan tangan anda? Jadi bersiaplah untuk memamerkan jam tangan anda yang diilhamkan vintaj yang menghasilkan perbualan yang hebat.

vario dari singapura

Kami yakin produk berkualiti dengan reka bentuk menarik boleh menjadi eksklusif dan berpatutan pada masa yang sama. Sebilangan besar produk kami direka dengan bangga di Singapura dan kami bekerjasama dengan rakan kongsi pembuatan terbaik untuk membawa produk berkaliber tinggi tambah sesuatu yang unik untuk penampilan anda. Sentuhan-sentuhan kecil ini menunjukkan kepada anda suka mengerjakan perkara-perkara kecil, yang boleh mengatakan banyak tentang anda!

Semua model jam tangan kami akan dilancarkan satu demi satu dengan produksi kecil sehingga mereka mendapat perhatian yang sewajarnya mereka terima. Kualiti tinggi kami jam tangan diperiksa dan diuji secara individu di Singapura. Oleh itu, anda Vario arloji akan sentiasa menjadi edisi terhad yang akan melayani anda untuk masa yang lama dan kami akan berdiri di belakang setiap jam tangan yang kami buat.  

Kami menawarkan perkhidmatan pemberian hadiah korporat yang membolehkan anda mengucapkan terima kasih kepada kakitangan dan pelanggan anda. Ini adalah model jam tangan yang sudah sedia ada dalam koleksi kami yang diperibadikan, diubah suai mengikut permintaan anda agar sesuai dengan semangat kumpulan atau syarikat anda. Kami dapat mengubah suai dail (warna, reka bentuk, logo ), mahkota, warna atau kemasan kotak dan reka bentuk belakang jam tangan bergantung pada garis masa, belanjawan dan volum. Pengurangan korporat tersedia berdasarkan jumlah pesanan anda dengan keperluan minimum 20 keping.  Kami juga senang bekerjasama dengan peruncit dengan pesanan borong.

Sila hubungi kami di customer_service@vario.sg sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan atau produk kami.

Nikmati masa anda di Vario, 

ivan dan judy