Penghantaran Percuma lebih AS$25 Kebanyakan Negara | Pulangan Mudah 14 Hari
Dalam Troli 0

Tentang Kami

Vario ialah kedai dalam talian untuk jam tangan dan aksesori jam tangan yang membolehkan anda mengubah dan mengembangkan gaya unik anda serta mengembangkan koleksi jam tangan dan aksesori peribadi anda. Jenama kami adalah mengenai variasi dan menyeimbangkan antara kecanggihan, kualiti dan keseronokan.


Lihat Instagram kami @varioeveryday

Seperti yang kita semua tahu, tidak ada pernyataan yang lebih baik tentang kecanggihan anda daripada jam tangan yang kelihatan pintar. Perjalanan reka bentuk jam tangan Ivan bermula apabila dia tidak menemui tali jam tangan yang menyerlahkan keperibadiannya dan dengan itu Vario dilahirkan pada 2016. Berbekalkan pengalaman sedekadnya dalam reka bentuk sebagai pereka grafik memenangi anugerah yang menjalankan studionya sendiri bersama Judy, dia membawa dedikasi yang sama kepada jam tangan yang direka dan dihasilkannya.

Bolehkah anda memikirkan sesuatu yang lebih romantis daripada jam tangan dengan daya tarikan dunia lama? Di Vario, barangan kami yang diilhamkan vintaj sememangnya sesuatu yang akan dihargai oleh semua orang. Apa sahaja yang anda pilih, bukankah seronok untuk mengalami semua gaya masa lalu yang menakjubkan ini di pergelangan tangan anda? Jadi bersiaplah untuk memamerkan jam tangan anda yang diilhamkan vintaj yang menghasilkan perbualan yang hebat.

vario dari singapura

Kami percaya produk berkualiti dengan reka bentuk yang menarik boleh menjadi eksklusif dan mampu milik pada masa yang sama. Sebilangan besar produk kami direka dengan bangga di Singapura dan kami bekerjasama dengan rakan kongsi pembuatan terbaik untuk membawa produk berkaliber tinggi tambah sesuatu yang unik pada penampilan anda. Sentuhan kecil ini menunjukkan anda suka berusaha dalam perkara-perkara kecil, yang boleh menceritakan banyak perkara tentang anda!

Semua model jam tangan kami akan dikeluarkan satu demi satu dengan pengeluaran kecil supaya mereka menerima perhatian yang sepatutnya. Kualiti tinggi kami jam tangan diperiksa dan diuji secara individu di Singapura. Oleh itu, anda Vario jam tangan akan sentiasa menjadi sekeping edisi terhad yang akan berkhidmat untuk anda untuk masa yang lama dan kami akan berdiri di belakang setiap jam yang kami buat.

Kami menawarkan perkhidmatan pemberian hadiah korporat yang membolehkan anda mengucapkan terima kasih kepada kakitangan dan pelanggan anda. Ini adalah model jam tangan yang sudah sedia ada dalam koleksi kami yang diperibadikan, diubah suai mengikut permintaan anda agar sesuai dengan semangat kumpulan atau syarikat anda. Kami dapat mengubah suai dail (warna, reka bentuk, logo ), mahkota, warna atau kemasan kotak dan reka bentuk belakang jam tangan bergantung pada garis masa, belanjawan dan volum. Pengurangan korporat tersedia berdasarkan jumlah pesanan anda dengan keperluan minimum 20 keping. Kami gembira untuk bekerjasama dengan peruncit untuk pesanan borong juga.

Sila hubungi kami di customer_service@vario.sg jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang perkhidmatan atau produk kami.

Nikmati masa anda di Vario,

ivan dan judy