Penghantaran Percuma lebih AS$25 Kebanyakan Negara | Pulangan Mudah 14 Hari
Dalam Troli 0

Dasar Store

Pulangan
Kami dengan senang hati akan menerima pengembalian atau pertukaran barang yang belum dipakai / tidak dipasang / tidak digunakan dalam masa 14 hari selepas penerimaan. Tali yang telah dipasang pada jam tangan dianggap "digunakan." Pertukaran boleh dibuat untuk item lain yang kami ada dalam stok. Sekiranya pesanan asal anda lebih mahal daripada pertukaran anda, kami akan mengembalikan perbezaannya (tolak sebarang kos penghantaran). Kami sayangnya tidak dapat menampung pertukaran barang yang lebih mahal. Kami akan mengembalikan barang anda untuk pembayaran balik, dan pesanan baru dapat dibuat.

Pemulangan dan pertukaran mesti dihantar semula ke Vario atas perbelanjaan anda, kecuali dalam kes yang jarang berlaku di mana kami membuat kesilapan dengan pesanan anda. Item yang ditukar akan dihantar semula kepada anda atas perbelanjaan Vario. Dalam kebanyakan kes, pertukaran akan dihantar semula kepada anda melalui mel berdaftar dari Singapura. Kami akan melakukan yang terbaik untuk melaksanakan bayaran balik atau pertukaran anda dalam masa 2 hingga 3 hari perniagaan selepas menerimanya.

Bayaran Balik (jika berkenaan)
Sebaik sahaja pulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item yang dikembalikan anda. Kami juga akan memaklumkan anda mengenai kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Sekiranya anda diluluskan, bayaran balik anda akan diproses, dan kredit akan secara automatik digunakan pada kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal, dalam tempoh tertentu.

Bayaran balik hanya untuk jumlah sebenar yang anda bayar untuk item tersebut, termasuk diskaun yang anda terima. Bayaran balik caj penghantaran asal anda biasanya tidak termasuk kecuali kriteria tertentu dipenuhi, kerana kami menghabiskan wang untuk menghantar barang tersebut kepada anda.

Bayaran balik lewat atau hilang (jika berkenaan)
Sekiranya anda belum menerima bayaran balik, mula-mula semak semula akaun bank anda.
Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, mungkin mengambil sedikit masa sebelum bayaran balik anda disiarkan secara rasmi.
Hubungi bank anda seterusnya. Selalunya ada masa pemprosesan sebelum bayaran balik dihantar.
Jika anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di customer_service@vario.sg

Untuk membuat pengembalian atau pertukaran: sila e-mel kepada kami dan sertakan nombor pesanan anda dalam e-mel. Sekiranya anda membuat pertukaran, beritahu kami item apa yang ingin anda tukar dan alasan pertukarannya. Sekiranya anda membuat pengembalian, sila beritahu kami sebab pengembaliannya. Bayaran 10% akan ditolak pada pemulangan & pertukaran yang belum diberi kebenaran oleh kami.

Barang jualan (jika berkenaan)
Hanya item harga tetap boleh dikembalikan, malangnya item jualan tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran (jika berkenaan)
Kami hanya menggantikan barang jika mereka rosak atau rosak. Jika anda perlu menukarnya untuk item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami customer_service@vario.sg dan beritahu kami sebabnya.

Hadiah
Jika item itu ditanda sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah untuk nilai pulangan anda. Sebaik sahaja item yang dikembalikan diterima, sijil hadiah akan dihantar kepada anda.

Sekiranya item itu tidak ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli, atau pemberi hadiah telah dihantar kepada mereka untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah dan dia akan mengetahui tentang pulangan anda.

Bea dan Cukai Adat

Penghantaran standard adalah percuma untuk pesanan US $ 25 ke atas, tetapi harap maklum bahawa pesanan mungkin dikenakan PPN, duti import dan / atau cukai, yang dikenakan setelah pakej anda sampai ke negara anda.

Pakej anda dihantar mengikut Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU), yang bermaksud kami tidak memungut PPN, duti dan / atau cukai atas pesanan dan kami tidak dapat meramalkan berapa caj tertentu anda. Sila hubungi pejabat kastam tempatan anda untuk maklumat lebih lanjut.

Bagi Watch Tali and aksesori, we mengumpul VAT (pesanan di bawah 135GBP/150 Euro) on anda bagi pihak apabila anda menyemak keluar.

Penghantaran

Bayaran pentadbir sebanyak AS $ 6 akan dikenakan untuk bungkusan yang ditolak kerana tidak pungutan, duti dan cukai yang harus dibayar oleh penerima.

Untuk memulangkan produk anda, anda harus menghantar produk anda ke:

VARIO
PO KOTAK 152
PEJABAT POS PUSAT TOA PAYOH
SINGAPURA 913106

Sila hubungi kami di customer_service@vario.sg sebelum mengembalikan barang.


Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk kembali item anda. Kos penghantaran tidak boleh dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran balik akan ditolak dari bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat anda tinggal, masa yang diperlukan untuk produk yang ditukar untuk menjangkau anda, mungkin berbeza-beza.

Jika anda menghantar item lebih dari $ 50, anda harus mempertimbangkan menggunakan perkhidmatan penghantaran yang boleh dilacak atau membeli insurans penghantaran. Kami tidak menjamin bahawa kami akan menerima item yang dikembalikan anda.

Jaminan Jam

Kami memberikan jaminan 1 tahun untuk semua jam tangan kami kecuali dinyatakan sebaliknya. Waranti merangkumi pergerakan dalaman jam tangan tetapi tidak termasuk bahagian yang dikenakan pakaian luar. Contohnya tali yang dipakai, calar pada casing, kristal yang retak, kerosakan akibat kecuaian (mis. Kerosakan air kerana mahkota tidak tersendat, Pecah arus utama kerana overwinding, Kegagalan pergerakan kerana hentaman.)

Kami mempunyai pembuat jam di AS, UK dan Singapura untuk menyediakan jam tangan untuk pelanggan sekiranya anda menghadapi masalah dengan jam tangan anda.

Kami berhak untuk membatalkan sebarang pesanan, bila-bila masa dan atas sebarang sebab. Jika kad kredit atau debit anda, Paypal telah dicaj dan pesanan anda dibatalkan, anda akan menerima kredit ke kad atau akaun Paypal anda dalam jumlah caj tersebut.

** Jam tangan akan diperiksa dan jika ada kerusakan, kami akan mengurangkan biaya yang diperlukan untuk memperbaiki atau memperbaharui jam tangan. Kami kemudian akan menawarkan pertukaran atau pengembalian wang dikurangi kos penghantaran ekspres kami dan bayaran transaksi 5% dari Shopify / Paypal / Credit Card.