Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

Vario Nautical Watch x Popeye

jam tangan nautika vario popeye

jam tangan pakaian vario nautik 38mm dengan kepala popeye

Kami merancang yang baru jam tangan lompat bahari dengan Popeye the Sailorman di dalamnya. Kami telah menggabungkan petunjuk reka bentuk dari roda kemudi kapten, tangan alat pengukur wap dan topi pelayar untuk menafsirkan jam tangan itu Popeye the Sailorman dia akan memakai. Beritahu kami varian mana yang anda sukai sehingga kami dapat membawanya ke pasaran untuk anda. Bagi peminat bukan Popeye, kami mempunyai beberapa pilihan lain yang juga sesuai dengan anda.

jam tangan pakaian vario 

Apakah pergerakan Jump Hour?

Jam tangan dengan a melompat jam komplikasi mempunyai jam tangan yang tidak menyapu antara jam. Sebaliknya, ia menunjukkan tepat pada masa ini jam dan melompat ke depan jam sebagai tangan minit mencapai 60 minit. Secara teorinya ini menjadikan waktu sedikit lebih mudah, seperti sekarang jam selalu dihalakan secara langsung.

 

 

Siapa Popeye?

Popeye adalah pelaut yang kasar dan sukar dengan hati emas yang selalu melakukan apa yang dia dapat untuk orang lain dan selalu melakukan apa yang difikirkannya terbaik. Dia berani dan penyayang, kerana dia tidak akan mundur melawan musuh dan memberikan semua yang dia miliki, tetapi sifat belas kasihannya membuatnya jadi dia selalu berusaha untuk "membela yang lemah", kerana dia tidak tahan melihat yang lemah dan tidak berdaya mendapatkan disalahgunakan. Popeye mempunyai sejarah yang panjang dan kaya sepanjang hampir satu abad dan merupakan salah satu watak kartun yang paling dikenali dan disukai di dunia, dan secara konsisten dianggap sebagai salah satu yang terbaik yang pernah dibuat.

 

Mengapa menggunakan pergerakan Jump Hour?

Kami menyukai pergerakan Seiko NH Series sebagai tenaga kerja yang boleh dipercayai tetapi setelah kami memiliki setengah lusin pergerakan NH, kami merindui jam tangan khas dengan komplikasi yang pernah disediakan untuk pembuatan jam tangan mewah. Di Vario, kami cuba membuat jam tangan yang menarik pada harga berpatutan pelbagai sehingga peminat dapat memperoleh lebih banyak nilai dari jam tangan mereka dan oleh itu Gerakan Seagull Jumping hour ST1721 dipilih untuk jam tangan ini.

 

 

Tentatif Spesifikasi
Pergerakan jam Melompat Seagull ST1721
Sarung berus 38mm tebal 11mm
Kristal nilam rata
Lebar 20mm lug
46mm lug ke lug
Caseback padat
Ketahanan air 10ATM (Dia pelaut, bukan penyelam)
Tali kulit Itali yang tertekan

 

jam tangan vario x popeye

 

 

 

Belanja pelbagai produk Vario kami
https://vario.sg/