Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

Vario Nautical Watch x Popeye

jam tangan nautika vario popeye

jam tangan pakaian vario nautik 38mm dengan kepala popeye

Kami merancang yang baru jam tangan lompat bahari dengan Popeye the Sailorman di dalamnya. Kami telah menggabungkan petunjuk reka bentuk dari roda kemudi kapten, tangan alat pengukur wap dan topi pelayar untuk menafsirkan jam tangan itu Popeye the Sailorman dia akan memakai. Beritahu kami varian mana yang anda sukai sehingga kami dapat membawanya ke pasaran untuk anda. Bagi peminat bukan Popeye, kami mempunyai beberapa pilihan lain yang juga sesuai dengan anda.

jam tangan pakaian vario 

Apakah pergerakan Jump Hour?

Jam tangan dengan a melompat jam komplikasi mempunyai jam tangan yang tidak menyapu antara jam. Sebaliknya, ia menunjukkan tepat pada masa ini jam dan melompat ke depan jam sebagai tangan minit mencapai 60 minit. Secara teorinya ini menjadikan waktu sedikit lebih mudah, seperti sekarang jam selalu dihalakan secara langsung.

 

 

 

Mengapa menggunakan pergerakan Jump Hour?

Kami menyukai pergerakan Seiko NH Series sebagai tenaga kerja yang boleh dipercayai tetapi setelah kami memiliki setengah lusin pergerakan NH, kami merindui jam tangan khas dengan komplikasi yang pernah disediakan untuk pembuatan jam tangan mewah. Di Vario, kami cuba membuat jam tangan yang menarik pada harga berpatutan pelbagai sehingga peminat dapat memperoleh lebih banyak nilai dari jam tangan mereka dan oleh itu Gerakan Seagull Jumping hour ST1721 dipilih untuk jam tangan ini.

 

 

Tentatif Spesifikasi
Pergerakan jam Melompat Seagull ST1721
Sarung berus 38mm tebal 11mm
Kristal nilam rata
Lebar 20mm lug
46mm lug ke lug
Caseback padat
Ketahanan air 10ATM (Dia pelaut, bukan penyelam)
Tali kulit Itali yang tertekan

 

jam tangan vario x popeye

 

 

 

Belanja pelbagai produk Vario kami
https://vario.sg/