Penghantaran Percuma ke Seluruh Dunia lebih dari $ 25 kecuali T-Shirt | 30 Hari Kembali | Kelewatan dijangka berlaku kerana Covid-19
Dalam Troli 0

ИAVI Nautical Jumping Hour x POPEYE

jam tangan nautika vario Popeye Navi Jumping hourjam tangan prototaip vario navi x popeyeprototaip jam tangan vario navi x popeye

Model Penghasilan Akhir akan mempunyai perbezaan yang halus dari foto Prototaip ini

 

Pelayaran, seberapa dalam, gelap atau berairnya perairan, adalah mengenai mencari jalan seseorang. Ini memberi inspirasi ИAVI, Koleksi nautika Vario, berpusat di sekitar elemen paling ikonik namun misteri planet biru kita: lautan.

Navigasi adalah kaedah terbaik untuk mencari diri. Jauh dari kebisingan, kekeliruan dan tekanan dunia darat, inilah peluang untuk merasakan kebebasan bersendirian - untuk hujung minggu, selama berminggu-minggu, atau sehingga Neptune tahu kapan.

Setiap Koleksi jam tangan IAVI mengutip petunjuknya dari kapal laut: roda helmman, mahkota topi pelaut, tangan dari alat pengukur mesin barometer atau wap, sub-dail dengan jangkar atau tangan kompas, kemudian jalan keluar untuk jam. Di atasnya, lensa optik duduk sebagai titisan air, untuk memperbesar "jam lompat" Komplikasi yang jarang berlaku ini mempunyai roda jam tersembunyi yang melonjak ke nombor waktu semasa, seperti tetingkap tarikh, dan bukannya jam tangan yang menyapu putaran.

Edisi Popeye

Untuk peminat pelayar yang paling disayangi di dunia, kami Popeye the Sailor Man edisi menambah sentuhan nostalgia pada koleksi ini. Popeye ditampilkan dengan jelas pada dail jam tangan, lengan ikoniknya menunjuk ke menit, atau sebagai wajah berwarna atau monokrom yang lebih kecil yang bergerak pada sub-dial. 

Vario's Jam tangan ИAVI akan mengingatkan anda akan pergerakan lautan, dengan bunyi percikan dan penyerapan air yang menenangkan. Biarkan goyang kapal menenangkan anda, biarkan angin menenangkan telinga dan membebaskan fikiran.

jam tangan lompat vario nautika

jam nautik jam lompat vario

Model Penghasilan Akhir akan mempunyai perbezaan yang halus dari foto Prototaip ini

navi jam tangan jam tangan dail detik kecil 

 

Apakah pergerakan Jump Hour?

Jam tangan dengan a melompat jam komplikasi mempunyai jam tangan yang tidak menyapu antara jam. Sebaliknya, ia menunjukkan tepat pada masa ini jam dan melompat ke depan jam sebagai tangan minit mencapai 60 minit. Secara teorinya ini menjadikan waktu sedikit lebih mudah, seperti sekarang jam selalu dihalakan secara langsung.

 

Untuk versi klasik ini, terdapat sekitar 7-8 minit di mana anda tidak dapat menghabiskan waktu kerana tangan otot Popeye yang menyekat tetingkap jam.

 

Mengapa menggunakan pergerakan Jump Hour?

Kami menyukai pergerakan Seiko NH Series sebagai tenaga kerja yang boleh dipercayai tetapi setelah kami memiliki setengah lusin pergerakan NH, kami merindui jam tangan khas dengan komplikasi yang pernah disediakan untuk pembuatan jam tangan mewah. Di Vario, kami cuba membuat jam tangan yang menarik pada harga berpatutan pelbagai sehingga peminat dapat memperoleh lebih banyak nilai dari jam tangan mereka dan oleh itu Gerakan Seagull Jumping hour ST1721 dipilih untuk jam tangan ini.

 

Siapa Popeye?

Popeye adalah pelaut yang kasar dan sukar dengan hati emas yang selalu melakukan apa yang dia dapat untuk orang lain dan selalu melakukan apa yang difikirkannya terbaik. Dia berani dan penyayang, kerana dia tidak akan mundur melawan musuh dan memberikan semua yang dia miliki, tetapi sifat belas kasihannya membuatnya jadi dia selalu berusaha untuk "membela yang lemah", kerana dia tidak tahan melihat yang lemah dan tidak berdaya mendapatkan disalahgunakan. Popeye mempunyai sejarah yang panjang dan kaya sepanjang hampir satu abad dan merupakan salah satu watak kartun yang paling dikenali dan disukai di dunia, dan secara konsisten dianggap sebagai salah satu yang terbaik yang pernah dibuat.

 

Tentatif Spesifikasi
Pergerakan jam Melompat Seagull ST1721
Sarung berus 38mm tebal 11mm
Kristal nilam rata
Lebar 20mm lug
46mm lug ke lug
Caseback padat
Ketahanan air 10ATM (Dia pelaut, bukan penyelam)
Tali kulit Itali yang tertekan

 

jam tangan vario navi x popeye

 

jam tangan vario x popeye

 

 

 

Belanja pelbagai produk Vario kami
https://vario.sg/