Penghantaran Percuma Seluruh Dunia melebihi $25 | Pulangan Mudah 14 Hari
Dalam Troli 0

Kisah Jam Nautika ИAVI x POPEYE

Jenama Kami Telah Ditampilkan Pada
akhbar vario

jam nautika jam lompat popeye vario

 

Daftar keluar kami ИAVI x Popeye koleksi automatik

 

Pelayaran, seberapa dalam, gelap atau berairnya perairan, adalah mengenai mencari jalan seseorang. Ini memberi inspirasi ИAVI, Koleksi nautika Vario, berpusat di sekitar elemen paling ikonik namun misteri planet biru kita: lautan.

Navigasi adalah kaedah terbaik untuk mencari diri. Jauh dari kebisingan, kekeliruan dan tekanan dunia darat, inilah peluang untuk merasakan kebebasan bersendirian - untuk hujung minggu, selama berminggu-minggu, atau sehingga Neptune tahu kapan.

jam lompat jam nautika vario

Vario's Koleksi jam tangan IAVI memetik petunjuknya daripada kapal laut: roda jurumudi, mahkota topi kelasi, tangan daripada barometer atau tolok enjin wap, sub-dail dengan sauh atau tangan kompas. Jam tangan ИAVI kami akan mengingatkan anda tentang pergerakan lautan, dengan percikan dan bunyi air yang menenangkan. Biarkan goyang kapal membuai anda, biarkan angin menenangkan telinga anda dan membebaskan fikiran anda. 

jam lompat vario navi

jam lompat vario navi

jam lompat vario navi

jam lompat vario navi

*Sila ambil perhatian bahawa jam boleh melonjak dari 58 minit hingga 2 minit.

 

jam tangan jam lompat vario x popeye

Untuk peminat pelayar yang paling disayangi di dunia, kami Popeye the Sailor Man edisi menambah sentuhan nostalgia pada koleksi ini. Popeye dipaparkan dengan jelas pada dail jam tangan, lengan ikoniknya menunjuk ke minit, kemudian lubang depan untuk tetingkap jam. Di atasnya, kanta optik terletak sebagai titisan air, untuk membesarkan "jam lompat" Komplikasi yang jarang berlaku ini mempunyai roda jam tersembunyi yang melonjak ke nombor waktu semasa, seperti tetingkap tarikh, dan bukannya jam tangan yang menyapu putaran. 

jam nautika jam lompat popeye vario

jam nautika jam lompat popeye vario

jam nautika jam lompat popeye varioini 2 Detik Kecil Popeye akan sangat terhad bilangannya jadi pastikan mata anda sentiasa terbuka pada tarikh pelancaran dan sertai surat berita kami di bahagian bawah halaman ini untuk menerima pemberitahuan.

Untuk Popeye masa melompat ini, ada kira-kira 5-6 minit di mana anda tidak dapat melihat jam kerana Popeye tangan berotot menyekat tetingkap jam. Pelanggan digalakkan untuk menetapkan masa mengikut memutarkan mahkota mengikut arah jam (bukan lawan jam) untuk mengelakkan salah jajaran roda jam dalam jangka masa panjang.

jam nautika jam lompat popeye vario

Apakah pergerakan Jump Hour dan mengapa menggunakannya?

Jam tangan dengan a melompat jam komplikasi mempunyai satu jarum jam yang tidak menyapu antara jam. Sebaliknya, ia menunjuk tepat pada jam semasa dan melompat ke jam seterusnya apabila jarum minit mencapai 60 minit. Secara teorinya, ini menjadikan memberitahu masa lebih mudah, kerana jam semasa sentiasa ditunjuk secara langsung.

Kami menyukai pergerakan Seiko dan Citizen kerana ia adalah kuda kerja yang boleh dipercayai tetapi setelah kami memiliki sedozen jam tangan yang menggunakan pergerakan ini, kami mendambakan jam tangan khas dengan komplikasi yang pernah dikhaskan untuk pembuatan jam tangan mewah. Di Vario, kami cuba buat jam tangan yang menarik pada harga berpatutan pelbagai sehingga peminat dapat memperoleh lebih banyak nilai dari jam tangan mereka dan oleh itu Gerakan Seagull Jumping hour ST1721 dipilih untuk jam tangan ini. 

jam nautika jam lompat popeye vario

Siapa Popeye?

Popeye ialah pelayar yang kasar dan tegar dengan hati emas yang sentiasa melakukan apa yang dia boleh untuk orang lain dan sentiasa melakukan apa yang dia fikir terbaik. Dia berani dan penuh belas kasihan, kerana dia tidak akan berundur melawan mana-mana musuh dan memberikan mereka semua yang dia ada, tetapi sifat belas kasihannya menjadikannya begitu dia sentiasa cuba "mempertahankan yang paling lemah", kerana dia tidak tahan melihat yang lemah dan tidak berdaya mendapat. didera. Popeye mempunyai sejarah yang panjang dan kaya menjangkau hampir satu abad dan merupakan salah satu watak kartun yang paling dikenali dan digemari di dunia, dan secara konsisten dianggap sebagai salah satu yang terbaik pernah dicipta.

 

testimoni jam tangan navi

instagram vario

Lihat halaman Instagram kami untuk lebih banyak gambar pelanggan

 

 

spesifikasi

ИAVI Jump Hour Watch

Diameter sarung: 38mm 
Ketebalan kes: 11mm 
Kristal: kristal nilam rata dengan AR dalaman pembesar digunakan
Lug lebar: 20mm 
Lug to lug: 46mm 
Bahan Sarung: Keluli tahan karat 316L dengan penutup belakang pepejal
Pergerakan: Pergerakan Jam Melompat Seagull ST1721, 21.6kpbh, rizab kuasa lebih daripada 40 jam, Ketepatan +-45s/hari, Tanpa penggodaman.
Rintangan air: 10 atm
Tali: Single Pass Cordura dengan perkakasan Zulu (260mm)
Waranti: Waranti global 1 tahun

 

Kumpulan ke-2 Popeye Klasik akan tiba pada April 2022. Hubungi kami jika anda ingin menempah Popeye Klasik.

 

Edisi Terhad kurang daripada 400 keping Jumping Hours antara ИAVI & Popeye akan dibuat tanpa tayangan semula

jam jam lompat nautika vario 

ulasan

vario navi jam tangan popeye

Loren dari Bum Masa

ULASAN https://www.thetimebum.com/2021/11/vario-%d0%b8avi-x-popeye-jump-hour.html

 

Ricardo dari Masa dan Air Pasang

ULASAN https://timeandtidewatches.com/micro-mondays-well-blows-me-down-its-the-vario-%D0%B8avi-x-popeye-nautical-watches/ 

 

Shane dari Masa Relatif

Kejar dari Semua Perkara Rawak

 

 

Brian dari Tonton Komplikasi

 

David dari David Schwartz 

 

Anak perempuan Vincent untuk Kajian AMWG

 

Apa Seterusnya Selepas Jumping Hour? 

Tidak akan ada Jump Hour Popeye berwarna putih atau kelabu tetapi kami sedang mempertimbangkan Jam Tangan Bukan Popeye Satu Tangan. Reka Bentuk Akhir tidak disahkan.

 

 

vario jam tangan navi tunggal

 


Sila daftar surat berita kami di bawah untuk mendapatkan kemas kini mengenai projek ini untuk mengelakkan ketinggalan!

 

jam nautika jam lompat popeye vario

 

jam tangan vario x popeye

 

 

 

Beli rangkaian penuh jam tangan ИAVI x Popeye Nautical kami, sila layari
https://vario.sg/collections/navi-x-popeye-nautical-automatic